Meer informatie:
Compositae Vaste Planten VOF.
Rietweg 22
8256 PH Biddinghuizen - Holland

telefoon: 0321 - 336 450
telefax: 0321 - 336 320
e-mail: info@vaste-plant.nl
Assortiment
Een slagingskans voor vaste planten in het openbaar groen start met het principe de juiste plant op de juiste plaats. Naast enkel en alleen het leveren van vaste planten voor de openbare ruimte, biedt Compositae Vaste Planten V.O.F. u als opdrachtgever de mogelijkheid om u te ondersteunen bij assortimentskeuzes. Bij de assortimentskeuze wordt rekening gehouden met het gewenste eindbeeld, het onderhoudsregime en de kwaliteiten van de groei- en standplaats.
Compositae Vaste Planten V.O.F. beschikt over de kennis en ervaringen met de soorten voor gebruik in het openbaar groen. Deze combinatie leidt tot een gedegen beplantingsplan en een optimale invulling van het eindbeeld wat u als opdrachtgever voor ogen heeft. In onderstaande tabel zijn een aantal soorten opgenomen die geschikt zijn voor het gebruik in het openbaar groen.

Download onze PDF brochure van ons assortiment openbaar groen

Heeft u specifieke vragen ten aanzien van de geschiktheid van soorten en variŽteiten voor het openbaar gebied, laat uw sortimentsvraag achter op groenassortiment@vaste-plant.nl, wij laten u op korte termijn weten of ze geschikt zijn voor het gebruik in het openbaar gebied en welke specifieke eisen noodzakelijk zijn.