Meer informatie:
Compositae Vaste Planten VOF.
Rietweg 22
8256 PH Biddinghuizen - Holland

telefoon: 0321 - 336 450
telefax: 0321 - 336 320
e-mail: info@vaste-plant.nl
Export & Groothandel
Compositae Vaste Planten V.O.F. is onder andere gespecialiseerd in het vermeerderen van landplanten. Onder landplanten worden vaste planten met kale wortel verstaan. De afzetmarkt voor landplanten is enerzijds gericht op de exporteurs en handelskwekerijen die de buitenlandse markt bedienen en anderzijds op kwekerijen van visueel aantrekkelijke tuinplanten, waarvoor wij het uitgangsmateriaal opkweken.

Door geavanceerde teeltmethoden en een marktgericht assortiment kunnen wij optimaal inspelen op de wensen en eisen van de klant. Het totale proces van zand tot klant kunnen wij geheel of gedeeltelijk voor onze klanten verzorgen.

Basis voor ons succes is een open communicatie met onze klanten waarin de wensen en eisen vroegtijdig kenbaar gemaakt worden. Dit beperkt zich niet tot het vaststellen van de prijs, maar omvat allerlei zaken die toegesneden kunnen worden op de wensen de klant. Het gaat hierbij om de kwaliteit van het product, de verpakking, de logistieke handelingen rondom het product, of specifieke teelttechnische handelingen voor een bepaalde soort of variŽteit.