Meer informatie:
Compositae Vaste Planten VOF.
Rietweg 22
8256 PH Biddinghuizen - Holland

telefoon: 0321 - 336 450
telefax: 0321 - 336 320
e-mail: info@vaste-plant.nl
Be- en Verwerking
De be- en verwerking van het geoogste product geschiedt in principe zo kort mogelijk voordat het product wordt afgeroepen. Dit wil zeggen dat de be- en verwerkingsopdrachten zijn afgestemd op de afroeplijst. Hierdoor kunnen we het first in - first out principe hanteren wat er toe bijdraagt dat op de kwaliteit van het product niet hoeft te worden ingeboet.

De verwerking van het product houdt in dat het product geschikt wordt gemaakt voor de afnemer, er wordt dus gewerkt aan de wensen en eisen van de klant. Compositae Vaste Planten V.O.F biedt de afnemer tal van mogelijkheden met betrekking tot de bewerking en verwerking van het product.

Delen en scheuren
Om zorg te dragen voor een uniforme partij planten worden de planten voor het afleveren op de juiste grootte gebracht door het geoogste product te delen of te scheuren. Na deze bewerking wordt het gesorteerd op de juiste grootte of het aantal aanwezige neuzen. Veelal wordt voorafgaande aan de be- en verwerking van de partij een monster aan de afnemer overlegd zodat voor beide partijen duidelijk is hoe het eindproduct er uit moet komen te zien.

Reinigen van plantmateriaal
De producten worden standaard kwekerijschoon afgeleverd, dit houdt in dat de planten vrij zijn van de meest aanhangende gronddelen. Door onze teeltmethode kunnen wij direct na het rooien starten met de be- en verwerking van het product waardoor een extra reinigingsmethode niet nodig is.

Voor het exportschoon spoelen van het product werken wij samen met gerenommeerde bedrijven, waardoor de kwaliteit van het product wordt gewaarborgd. Door het uitvoeren van een warmwaterbehandeling van het plantmateriaal, dat wij in eigen beheer doen, is men als afnemer verzekerd van plantmateriaal wat 100% zuiver is en geen ziekten of plagen bevat.

Verpakken en etiketteren
Het is mogelijk om alle handelingen van zand tot klant te laten verrichten door Compositae Vaste Planten V.O.F. zodat een kant en klaar product wordt afgeleverd.

Naast het telen, be- en verwerken en reinigen van de planten is het mogelijk om de producten in de eindverpakking te laten verpakken. Duidelijke afspraken zijn de basis voor een goed eindresultaat. Door het gebruik van een checklist wordt niets aan het toeval overgelaten en wordt een kwalitatief hoogwaardig eindproduct geleverd tegen een scherpe prijs.

Grote voordelen voor u als klant zijn één aanspreekpunt; alle schakels binnen de keten vallen onder één verantwoordelijke uitvoerende organisatie. Hierdoor worden onduidelijkheden voorkomen en weet u precies waar u aan toe bent.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Compositae Vaste Planten V.O.F. wellicht voor u kan betekenen qua loonwerk of dienstverlening, dan ontvangen wij graag van u een e-mail bericht op dienstverlening@vaste-plant.nl waarin u naam en telefoonnummer achterlaat